Συχνές Ερωτήσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ                           

JUICY WIN

 

Πενταψήφιος Κωδικός: 54006/54124

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

 

Η JUICY WIN παρέχει ψυχαγωγικές υπηρεσίες που συνίστανται στην συμμετοχή σε κουίζ/διαγωνιστικό παιχνίδι διεκδίκησης επάθλου.

 

Μετά από έγκυρη εγγραφή και πληρωμή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον εβδομαδιαίο κύκλο ερωτήσεων/κουίζ της JUICY WIN.

 

 

Τα μέλη της JUICY WIN λαμβάνουν τον προσωπικό τους σύνδεσμο κάθε εβδομάδα, με τον οποίο μπορούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις και την ταχύτητά τους απαντώντας σε εβδομαδιαία ανανεούμενο κύκλο ερωτήσεων. Στο τέλος της διαγωνιστικής περιόδου ο πλέον γρήγορος και σωστός παίκτης κερδίζει το έπαθλο για το οποίο δήλωσε συμμετοχή.

 

Το JUICY WIN είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Θα λαμβάνετε τρία (3) κατά την λήψη χρεώσιμα μηνύματα, αξίας 2,08€ έκαστο, ή έως δώδεκα (12) κατά την λήψη χρεώσιμα μηνύματα αξίας 0,57€ έκαστο εβδομαδιαίως, συνολική χρέωση: 6.87€ ανά εβδομάδαΤελική Τιμή Μηνύματος. 

Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας.

 

Για να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες JUICY WIN, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Η Υπηρεσία JUICY WIN, στην Ελλάδα υποστηρίζεται από την MOBIVAS Μονοπρόσωπη ΙΚΕ μέσω των 5ψηφίων κωδικών της και της τεχνικής υποδομής της.

 

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλ. 2111881795 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

 

Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη STOP JW στον κωδικό πενταψήφιο αριθμό 54006 ή 54124 από τον οποίο λαμβάνατε μηνύματα.

 

 

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο κωδικό 54006 ή 54124 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος, που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Η επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή δωρεάν από τον κωδικό 54303.